Forum SMD Skawina  forum prywatne Strona Główna SMD Skawina forum prywatne
Forum Stowarzyszenia "Młodzi Demokraci" Skawina

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj

WALNE ZEBRANIE 24.08.2007

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Dariusz
Administrator

Dołączył: 14 Gru 2006
Posty: 43
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skawina

PostWysłany: Pon 18:29, 20 Sie 2007    Temat postu: WALNE ZEBRANIE 24.08.2007

Witam serdecznie,

W dniu 24.08.2007 r. (piątek) o godzinie 18.30 odbędzie się Walne Zebranie SMD Skawina, w sali konferencyjnej Podkrakowskiej Izby Gospodarczej - Rynek 12 ( I piętro, wejście bramą koło sklepu spożywczego "Skawinka" w Rynku). Na spotkaniu będą wybierane nowe władze, ustalimy plan działań na najbliższe miesiące oraz zatwierdzimy bieżącą listę członków (dlatego obecność jest obowiązkowa). Wszystkie osoby zainteresowane przynależnością do koła, a przede wszystkim działalnością w kole będą proszone na tymże spotkaniu o wypełnienie wniosków ponownie. Na spotkaniu poinformujemy także o nowych regułach dotyczących przede wszystkim przychodzenia na spotkania oraz działalności stowarzyszenia - m.in każdy kto nie będzie dał rady przyjść na któreś spotkanie będzie zobowiązany do usprawiedliwienia nieobecności.

Osoby, które z ważnych przyczyn nie mogą przyjść lub nie są już zainteresowane działalnością proszę aby wcześniej poinformowały mnie o tym

Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum SMD Skawina forum prywatne Strona Główna -> Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach